ARKIJOHTAMISEN
verkko-
valmennus
esimiehille

LÖYDÄ SISÄINEN ARKIJOHTAJASI

ARKIJOHTAMISEN
VERKKOVALMENNUS
esimiehille

Arkijohtamisen verkkovalmennus on kaikille avoin valmennus. Valmennus järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja siihen voi ilmoittautua rajatun ajan. Valmennuksen kesto on viisi kuukautta.

Valmennus on avoin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Seuraava valmennus alkaa keväällä 2020. Verkkovalmennus on ostettavissa verkkokaupassamme kolme kuukautta ennen kurssin alkua.

HELPPOA ja AJASTA RIIPPUMATONTA

Se ei haittaa vaikka et olisi koskaan opiskellut verkossa.  Opiskelu ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja, tarvittavat asiat ohjeistetaan sinulle.

Voit opiskella milloin, missä ja miten haluat. Vapauttavaa, eikö? Voit opiskella vaikka työmatkalla bussissa istuessa.

Valmennuksen yhteinen sisältö kestää viisi kuukautta, mutta sen jälkeen saat jäädä yhteisöön ja pitää saamasi materiaalin itselläsi.

VALMENNUKSEN RAKENNE

Valmennus koostuu Arkijohtamisen mallin eri osa-alueista. Joka viikko avautuu uusi kokonaisuus. Materiaali koostuu videoista, äänitteistä ja esityksistä.

Kuukausittain järjestetään opiskelijawebinaari eli verkkoluento. Valmennuksen webinaarit ovat osallistavia joten saat webinaarista normaalia enemmän irti. Opiskelijat pääsevät mukaan puhumaan ja tekemään ryhmätöitä webinaarin aikana.

Valmennettavat voivat myös liittyä yhteisöön, jossa on mahdollista hyötyä muiden kokemuksista. Ryhmässä  järjestetään viikoittain verkkotapaaminen jossa keskustella sen viikon aiheesta.

TAVOITTEET ASETAT SINÄ ITSE

Valmennuksen aikana jokaiselle luodaan oma arkijohtamisen malli, jonka avulla esimiestyösi helpottuu.

Lopullisen valmennuksen tavoitteen asetat sinä itse. Jotta muutos ja oppiminen toteutuu sinun on tehtävä asioita uudella tavalla.

Kannustan  pohtimaan käsiteltyjä aiheita, kokeilemaan vinkkejä ja oppimaan uutta.

VALMENNUKSEN
OSA-ALUEET

Tunneäly ja tilannetaju

Esimiehen tärkein työväline on vuorovaikutus. Tunneälyn ja tilannetajun hyödyntäminen työssä päivittäin luo hyvää ilmapiiriä, tehokasta työskentelyä ja luottamusta esimieheen.

Yksilö

Olemme kaikki ainutlaatuisia yksilöitä. Se mikä motivoi minua, ei välttämättä motivoi sinua. Tutustu työntekijöihisi yksilöinä ja voit johtaa heitä juuri oikein saaden heidät motivoitumaan tehokkaasti.

Ryhmä

Huomioi johtamisessa ryhmän rakenne ja sen kehitysvaihe. Huomioi myös yksilöt ryhmän osana ja heidän vahvuutensa. Yhteishengen luomiseksi ryhmällä on hyvä olla yhteiset tavoitteet.

Toiminnot

Toimintojen selkeys on erittäin tärkeää. Epäselvyydet rutiineissa, toimintatavoissa, vastuissa, ohjeissa ja työnkuvissa turhauttavat. Turhautuminen heikentää motivaatiota.

Osaaminen

Oppimista ei usein huomioida tarpeeksi halutun osaamisen saavuttamisessa. Huomiota tulisi kiinnittää enemmän yksilön oppimiseen ja oppimistapoihin.

Tunne itsesi

Itsensä tunteminen on edellytys esimiehenä kehittymiselle ja toimimiselle. Omien vahvuuksien ja heikkouksien sekä kokemusten ja tavoitteiden ymmärtäminen on tärkeää. Itsevarma esimies auttaa henkilöstöään kehittymään ja onnistumaan.

LATAA ilmainen
ARKIJOHTAMISEN OPAS
JA LIITY
johtakee-SISÄPIIRIIN

Ota askel kohti hyvää arkijohtamista ja lataa itsellesi Arkijohtamisen opas. Arkijohtamisen opas käsittelee päivittäistä johtamista Arkijohtamisen mallin mukaisesti. Saat selkeitä vinkkejä joita voit hyödyntää esimiestyössäsi.

Lataamalla oppaan liityt postituslistalle ja saat sinua arjessa hyödyttäviä vinkkejä ja ajatuksia.

LIITY johtakee-SISÄPIIRIIN