Esihenkilövalmennus Johtakee-työpaja - johtakee.fi

esihenkilö-
valmennus
-työpajat-

Opitaan yhdessä

auta esihenkilöitäsi onnistumaan

Tarjoa yrityksenne esihenkilöille mahdollisuus kehittyä ja onnistua johtamisessa. Kehittäkää toimintaanne ja tutustukaa arkijohtamiseen ja sen työkaluihin Johtakee-työpajan avulla.

Arkijohtamisen avulla esihenkilöt saavat selkeitä työkaluja ja toimintatapoja johtaa. Samalla he oppivat keinoja jaksaa roolinsa haasteita ja rasitteita

Kannattavuus ja tulos paranevat kun työyhteisössä voidaan hyvin, työhön sitoudutaan ja motivoidutaan. Hyvinvoiva ja osaava esihenkilö luo menestyksekkään työyhteisön.

Etsitkö esimiesvalmennusta/esihenkilöiden valmennusta ryhmälle esihenkilöit? Valitse Johtakee-työpajat esihenkilöille.
Työpajan avulla voitte oppia yhdessä ja menestyä. Keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan voitte tarkastella syvällisesti ja monipuolisesti jotain uutta asiaa tai ratkaista havaittuja ongelmia yhdessä.

YRITYSKOHTAINEN esihenkilöiden
VALMENNUS TYÖPAJANA

Esihenkilöiden työpajassa voidaan keskittyä tunneälykkääseen arkijohtamiseen tai tutustua tarkemmin arkijohtamisen työkaluihin sekä niiden päivittäiseen käyttöön.

Sisältöä voidaan muokata yrityskohtaisesti tarpeiden ja tilanteen mukaan ottamalla käsittelyyn jokin teidän yrityksen haaste jota tarkastellaan Arkijohtamisen mallin teemojen ja työkalujen avulla.

Työpaja osallistaa perinteistä koulutusta enemmän. Työpajassa oppiminen tehostuu tiedon jakamisen ja yhdessä asioiden pohtimisen kautta. Toimintatapa mahdollistaa erilaisten näkemysten ja omien kokemusten rohkeamman ilmaisun. Myös hiljaisemmat henkilöt saadaan paremmin osallistumaan  kun mahdollistetaan pienryhmissä toimiminen.

Työpaja kestää kolme tuntia ja se voidaan pitää verkko- tai lähityöpajana. Sisältö rakentuu lyhyiden teorioiden, ryhmätöiden, yhteisen ja yksilöllisen pohdinnan sekä tekemisen ympärille. Työpajoissa korostetaan luottamuksellisuutta ja innostetaan kaikkia osallistumaan.

Yhteen työpajaan otetaan enintään 15 osallistujaa. 

Johtakee-työpajat

verkkotyöpaja

1000 e alv 0% (1240 e sis alv 24%)

lähityöpaja

1200 e alv 0%  (1488 e sis alv 24%)

(Matkan ollessa yli 70 kilometriä Jyväskylästä  lisätään Lähityöpajan hintaan kilometrikorvaus sopimuksen mukaan.)

ota yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla

Soita 044 981 6036