esimies-
VALMENNuS
ryhmille

"Jo tilanteemme alkukartoitusta tehdessä Tean kanssa keskustelu oli luontevaa. Olimme mielestäni hyvin pian samalla aaltopituudella ja minulle tuli tunne, että "tuo nainen tietää juuri, mistä minä puhun!" – Tean oma esimieskokemus kuulsi selkeästi hänen puheidensa taustalla. "
Marita Schroderus / Marketpäällikkö / S-Market Tikkakoski

avoimia ja yrityskohtaisia valmennuksia
ryhmille

avoimia valmennuksia

Ilmoitamme alkavista kaikille avoimista ryhmävalmennuksista sivuillamme ja muissa kanavissamme. Avoimia valmennuksia järjestetään alkuvuodesta 2020 lähtien. Valmennukset pidetään Jyväskylän Crazy Townilla, jossa Johtakee Oy:n toimitilat sijaitsevat.

Liity Johtakee-sisäpiiriin niin saat tietoa avoimista valmennuksista toteutusajankohdan lähestyessä.

Liittyessäsi Johtakee-sisäpiiriin saat liittymislahjaksi Arkijohtamisen oppaan, joka antaa käytännön vinkkejä esimiestyöhösi.

YRITYSKOHTAInEN
RYHMÄVALMENNUs

Yrityskohtainen ryhmävalmennus rakentuu yksilövalmennusten ja ryhmävalmennusten pohjalle. Valmennus yhdistää verkko- ja lähivalmennusta.
 
Valmennus rakentuu Arkijohtamisen mallin ympärille, painottaen teille tärkeitä ja tavoitteena olevia asioita. Valmennuksessa painottuu positiivinen psykologia, vahvuuksien huomiointi ja ihmisläheinen toiminta. 
 
Tavoitteena on luoda yhteinäinen malli arjen johtamiseen. Yhdessä opiskellessa voidaan hyödyntää vertaistukea ja jakaa kokemuksia.
 
Luodaan yhdessä teille hyvää arkijohtamista.

Käyttämällä arkijohtamisen työkaluja päivittäin rakennat avointa ja ennakoitavaa johtamista.

Luomalla luottamusta mahdollistat työntekijöiden motivoitumisen ja sitoutumisen työhönsä sekä yritykseen.

LIITY johtakee-SISÄPIIRIIN