Johtakee-treeni - johtakee.fi

johtakee-
treeni

Liikunnallinen arkijohtamisen valmennus

– Muuallakin opitaan kuin ”pulpetissa” –

Oletko kyllästynyt etäkoulutuksiin ja koneen edessä nyhjöttämiseen? Puutuuko pakara ja nuokkuuko silmät? Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen ei tarkoita aina koneen edessä istumista kuten Johtakee-treeni osoittaa.

Koetko työssä väsymystä tai tuntuuko ettei johtamiselle jää aikaa. Onko työssäsi ongelmia tai haasteita jotka kuormittavat ja haastavat osaamistasi? Ota tilanteesi haltuun tulemalla mukaan Johtakee-treeneihin.

mikä ihmeen johtakee-treeni?

Oppiminen ei ole kiinni paikasta vaan halusta oppia.

Joskus työpaikalta tai kotoa liikkeelle lähteminen on hyvä keino avata mieli vastaanottamaan uutta tietoa ja  tarkastelemaan koettua ongelmaa. Diojen tuijottaminen ei siis ole ainut tapa oppia.

Johtakee-treeni on esihenkilön valmennus, joka pureutuu työsi arkiseen haasteeseen. Valmennus ei ole paikkaan tai tietokoneeseen sidottu.

Ajatuksena on, että valmennuskerrat pidetään niin, että valmentaja ja asiakas ovat kummatkin tahollaan kävelyllä. Valmentaja soittaa asiakkaalle sovittuna aikana ja keskustelua käydään kävelyn ohessa.

Johtakee-treenin hyödyt

Kehität itseäsi

Saat käytännöllisiä arkijohtamisen vinkkejä juuri sinun tarpeesi ja tilanteesi mukaan.

Oppiminen on mielekkäämpää kun käsiteltävää asiaa voi kokeilla ja pohtia heti käytännössä.

Säästät aikaa

Aikasi on kortilla ja joudut arjessa tekemään valintoja esimerkiksi liikkumisen ja opiskelun suhteen. Nyt voit yhdistää kaksi asiaa.
Aikataulujen sopiessa yhteen voit yhdistää tämän vaikka työpäivääsi tai työmatkaasi.

Pääset liikkeelle

Arki sisältää usein liian vähän liikuntaa tai ulkoilmaa, vaikka nämä ovat tärkeitä tekijöitä jaksamiselle.
Johtakee-treeneissä pääset raikkaaseen ulkoilmaan jolloin ajatuskin rullaa paremmin.

johtakee-treenin sisältö

Johtakee-treenin kesto on neljä tunnin mittaista keskustelua. Alkuvalmisteluihin kuuluu ennakkotehtävä, jonka mukaan asetetaan tavoitteet ja avataan ongelma johon halutaan saada ratkaisu. Valmennuksen lopussa tehdään yhteenveto, joka tarjoaa vinkkejä jatkoa varten ja koostaa yhteen valmennuksen aikana läpikäytyjä asioita.

Valmentaja tekee lyhyen tiivistelmän yksittäisistä valmennuskerroista ja opiskelija kirjoittaa itsenäisesti oppimispäiväkirjaa. Pääpaino on kävelyiden aikana käydyssä keskustelussa ja opiskelijan omassa pohdinnassa.

Valmennuskerrat pidetään 3 kuukauden sisällä aloituksesta. Tarkka aikataulu sovitaan valmennuksen alussa.

Valmentaja soittaa asiakkaalle sovittuna aikana ja keskustelua käydään kävelyn ohessa. Tarvitset siis kännykän, mikilliset kuulokkeet, hyvät kengät, mukavan tunnin mittaisen reitin ja halua oppia keskustellen

Johtakee-treeni on sinulle sopiva valmennus kun:

  • Haluat kehittää itseäsi esihenkilönä joko jonkin tietyn arjen haasteen ratkaisun kautta tai kehittämällä jotain toimintatapaasi.
  • Toivoisit tukea työsi arkisiin haasteisiin eikä sinulla ole työkaveria/tuttua jonka kanssa voit keskustella johtamiseen liittyvistä haasteista kaipaamallasi tavalla.
  • Olet valmis pohtimaan, arvioimaan ja työstämään omaa toimintaasi.
  • Ymmärrät että valmentaja ei anna suoria vastauksia, vaan auttaa ja ohjaa sinua oivaltamaan ne.
  • Et jaksa istua (etä)koulutuksessa kuulemassa yleisiä teorioita, vaan haluat apua juuri sinun haasteeseesi tai kehittämiskohteeseesi.
  • Kaipaat arkeesi lisää liikuntaa ja haluat yhdistää tehtäviä joilloin arkesi helpottuu.
  • Olet valmis kokeilemaan uusia tapoja oppia ja työskennellä.

Arkijohtamisen malli

Arkijohtamisen malli on näkökulma johtamisen tarkasteluun. Malli tukee johtamista erittelemällä osa-alueet joihin tulisi päivittäin kiinnittää huomiota suorittavan työn ohella. Arkijohtamisen malli on syntynyt esimiestyökokemuksen, johtamisesta tehtyjen tutkimusten ja  havaintojen sekä keskustelujen pohjalta.

Tunneäly ja tilannetaju ovat kaiken toiminnan pohjana ja mallin ytimessä on esihenkilön itsetuntemus. Arjessa esihenkilön tulisi toiminnallaan (työkalujen avulla) huomioida tasaisesti yksilöä, ryhmää, toimintoja ja osaamista.

Johtakee-treenissä voidaan keskittyä johonkin näistä osa-alueista tai seuraavana esiteltäviin arkijohtamisen työkaluihin.

Asiakaskokemus

"Jo tilanteemme alkukartoitusta tehdessä Tean kanssa keskustelu oli luontevaa. Olimme mielestäni hyvin pian samalla aaltopituudella ja minulle tuli tunne, että "tuo nainen tietää juuri, mistä minä puhun!" – Tean oma esimieskokemus kuulsi selkeästi hänen puheidensa taustalla. " -Marita-

arkijohtamisen työkalut

Arkijohtamisen työkalut ovat tapoja joilla asioita
käsitellään ja hoidetaan päivittäin. Työkaluja on yhdeksän ja niitä
hyödynnetään tunneälyn sekä tilannetajun kautta.

Päivittäisessä esimiestyössä on monta osaa ja työkalua joita tulee käyttää. Johtakee-treenissä saat tarpeesessi sopivat käytännönläheiset vinkit, joiden avulla sinäkin pystyt kehittymään arkijohtajana.

JOHTAKEE-TREENIT

Joulukuun 2021 loppuun mennessä varatut

Johtakee-treenit tutustumishintaan

595 e

Sis Alv 24%

479,84 e

Alv 0%

Valmennuksen voi maksaa osissa valmennuksen aikana.

Henkilökohtaista valmennusta 4 tuntia

Johtakee-treeniin kuuluu neljä tuntia valmennusta sovittujen tavoitteiden mukaan. Johtakee Oy:n Arkijohtamisen malli ja työkalut toimivat pohjateoriana.

Vinkkejä juuri sinun haasteisiisi liittyen

Haasteenasi voi olla esimerkiksi uusi rooli esihenkilönä, työpaikan ristiriidat, valmistautuminen muutokseen, päivittäisen johtamisen jääminen muiden töiden alle tai omaan jaksamiseen liittyvät ongelmat.

Yhdistää liikkumisen ja valmennuksen

Liikunta tukee oppimista parantaen muistia, ajattelua, keskittymiskykyä ja motivaatiota. Saat valmennuskertojen jälkeen muistin tueksi koosteen asioista ja vinkeistä joista oli puhe jolloin valmennuksen asiat jäävät talteen.

varaa äkkiä paikkasi johtakee-treeniin

Tutustumishinta voimassa joulukuun 2021 loppuun mennessä varatuille Johtakee-treeneille. Tarkemmat aikataulut ennakkotehtäville, treeneille, yhteenvedolle ja maksuille sovitaan ennen aloitusta.

Ole nopea ja varaa paikkasi Johtakee-treeniin

Johtakee Oy pidättää oikeuden muutoksiin.