Johtakee-treeni - johtakee.fi

johtakee-
treeni

Henkilökohtainen arkijohtamisen valmennus esihenkilöille

Esihenkilö ota tilanteesi haltuun tulemalla mukaan Johtakee-treeneihin.

Koetko työssä väsymystä tai tuntuuko ettei johtamiselle jää aikaa. Onko työssäsi ongelmia tai haasteita jotka kuormittavat ja haastavat osaamistasi? Tuntuuko ettei sinulle jää aikaa oman osaamisen kehittämiseen?

Oletko kyllästynyt etäkoulutuksiin jossa käsiteltävät aiheet eivät aina kosketa sinua tai eivät tarjoa käytännöllistä apua arkeesi? Puutuuko pakara ja nuokkuuko silmät? Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen ei tarkoita aina pelkkää diojen katsomista kuten Johtakee-treeni osoittaa.

mikä ihmeen johtakee-treeni?

Johtakee-treeni koostuu keskusteluista sinun haasteesi ja tilanteesi mukaan.  Johtakee-treeni on esihenkilön valmennus, joka pureutuu työsi arkiseen haasteeseen tai alueeseen jota haluat kehittää.

Valmennus ei ole paikkaan tai tietokoneeseen sidottu. Johtakee-treeniin kuuluu 4 tunnin mittaista valmennuskertaa. Valmentaja ohjaa oikeaan suuntaan ja oivalluttaa löytämään ratkaisut tavoitteisiin.

Johtakee-treenin valmennuskerrat voidaan pitää Teamsin kautta etänä. Valmennus tapahtuu kuitenkin keskustellen, ilman nukuttavaa diaesitystä.

Toinen vaihtoehto on  pitää valmennus puhelimitse. Tällöin valmennuskerrat voidaan pitää niin, että valmentaja ja asiakas ovat kummatkin tahollaan kävelyllä.

Asiakaskokemus

"Tean Johtakee-treeni on yksi parhaista valmennuksista joissa olen pitkään aikaan ollut. Tea kohtaa asiakkaansa arvostuksella, kunnioituksella ja innostuksella. Tean ammattitaito on laajaa ja jokaisen puhelun jälkeen tuntuu, että repussa on jälleen iso nippu työkaluja, ajatuksia ja oivalluksia, joita voi ottaa käyttöön.

Yksinyrittäjällä ja yritystään kasvattavalla yrittäjällä voi joskus olla todella yksinäistä. Isot tavoitteet, unelmat ja konkreettinen työ ei välttämättä avaudu lähipiirille, jolloin on äärimmäisen tärkeää saada verkoston joku, joka ymmärtää, tukee ja sparraa. Voin täydestä sydämestäni suositella Tean Johtakee -treeniä jokaiselle nykyiselle ja tulevalle esihenkilölle ja tiimiään rakentavalle yrittäjälle."

-Tiia Konttinen / Digiyrittäjä-

johtakee-treenin sisältö

Johtakee-treenin kesto on neljä tunnin mittaista keskustelua. Alkuvalmisteluihin kuuluu ennakkotehtävä, jonka mukaan asetetaan tavoitteet ja avataan ongelma johon halutaan saada ratkaisu. Valmennuksen lopussa tehdään yhteenveto, joka tarjoaa vinkkejä jatkoa varten ja koostaa yhteen valmennuksen aikana läpikäytyjä asioita.

Valmentaja tekee lyhyen tiivistelmän yksittäisistä valmennuskerroista. Pääpaino on käydyssä keskustelussa ja opiskelijan omassa pohdinnassa. Valmentajana toimi Johtakee Oy:n yrittäjä ja tunneälykkään arkijohtamisen sekä työyhteisön toiminnan valmentaja Tea Klinga.

Valmennuskerrat pidetään sopimuksen mukaan esimerkiksi vuoden tai 3 kuukauden sisällä aloituksesta. Tarkempaa aikataulua sovitaan valmennuksen alussa.

Johtakee-treenit voidaan pitää etänä Teamsin kautta tai kävellen puhelimitse. Näitä tapoja voidaan myös vaihdella.

johtakee-treenin hyödyt

Kehität itseäsi

Saat käytännöllisiä arkijohtamisen vinkkejä juuri sinun tarpeesi ja tilanteesi mukaan.
Oppiminen on mielekkäämpää kun käsiteltävää asiaa voi kokeilla ja pohtia heti käytännössä.

Säästät aikaa

Saat tietoa täsmäiskuna juuri sinulle sopivasta aiheesta silloin kun sinulle sopii.

Neljä tunnin tapaamista on helppo sijoittaa kalenteriin.

Pääset liikkeelle

Arki sisältää usein liian vähän liikuntaa tai ulkoilmaa, vaikka nämä ovat tärkeitä tekijöitä jaksamiselle.
Johtakee-treenin aikana voit huoletta lähteä lenkille. Pidetään valmennus puhelimitse.

Johtakee-treeni on sinulle sopiva valmennus kun:

  • Toimit esihenkilönä ja johdat suorittavan työn ohella (yrittäjä, myymäläpäällikkö, tiimin vetäjä, vuoropäällikkö tms.)
  • Kaipaat koulutusta/valmennusta  uudelle tai jo pidempään esihenkilönä toimineelle työntekijällesi
  • Haluat kehittää itseäsi esihenkilönä jonkin tietyn arjen haasteen ratkaisun kautta tai kehittämällä jotain toimintatapaasi
  • Toivoisit tukea työsi arkisiin haasteisiin eikä sinulla ole työkaveria/tuttua jonka kanssa voit keskustella johtamiseen liittyvistä haasteista kaipaamallasi tavalla
  • Olet valmis pohtimaan, arvioimaan ja työstämään omaa toimintaasi sekä oppimaan uudella tavalla
  • Ymmärrät että valmentaja ei anna suoria vastauksia, vaan auttaa ja ohjaa sinua oivaltamaan ne
  • Et jaksa istua (etä)koulutuksessa kuulemassa yleisiä teorioita, vaan haluat täsmätukea juuri sinun haasteeseesi tai kehittämiskohteeseesi
  • Kaipaat arkeesi lisää liikuntaa ja haluat yhdistää tehtäviä joilloin arkesi helpottuu
  • Haluat osallistua erilaiseen, käytännölliseen ja osallistavaan esimiesvalmennukseen / esimieskoulutukseen / esihenkilövalmennukseen.

TUKENA Arkijohtamisen malli

Päivittäisessä esihenkilön työssä on monta osaa ja työkalua joita tulee käyttää. Johtakee-treenissä saat tarpeesessi sopivat käytännönläheiset vinkit, joiden avulla pystyt kehittymään esihenkilönä.

Arkijohtamisen malli on näkökulma johtamisen tarkasteluun. Malli tukee johtamista erittelemällä osa-alueet joihin tulisi päivittäin kiinnittää huomiota suorittavan työn ohella. Arkijohtamisen malli on syntynyt esimiestyökokemuksen, johtamisesta tehtyjen tutkimusten ja  havaintojen sekä keskustelujen pohjalta.

Tunneäly ja tilannetaju ovat kaiken toiminnan pohjana ja mallin ytimessä on esihenkilön itsetuntemus. Arjessa esihenkilön tulisi toiminnallaan (työkalujen avulla) huomioida tasaisesti yksilöä, ryhmää, toimintoja ja osaamista. Malli tukee valmentavaa ja tilanteet huomioivaa, tietoista  johtamista.

JOHTAKEE-TREENIT

595 e

Sis Alv 24%

479,84 e

Alv 0%

Valmennuksen voi maksaa osissa valmennuksen aikana.

Johtakee-treenin voi perua ensimmäisen tapaamisen jälkeen, jos koet ettei valmennus ole sinua varten.

Henkilökohtaista valmennusta 4 tuntia

Johtakee-treeniin kuuluu neljä tuntia valmennusta sovittujen tavoitteiden mukaan. Valmentaja valmistautuu jokaiseen treenin pohtien tapoja tukea ja auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa. Kirkastamme yhdessä tavoitteesi ja asetamme askeleet joiden kautta sujuvoitamme sinun arkeasi esihenkilönä.

Vinkkejä juuri sinun haasteisiisi liittyen

Haasteenasi voi olla esimerkiksi uusi rooli esihenkilönä, tarve lisätä tunneälyä/napakkuutta johtamiseen, työpaikan ristiriidat, valmistautuminen muutokseen, päivittäisen johtamisen jääminen muiden töiden alle tai omaan jaksamiseen liittyvät ongelmat.

Voit yhdistää liikkumisen ja valmennuksen

Liikunta tukee oppimista parantaen muistia, ajattelua, keskittymiskykyä ja motivaatiota. Saat valmennuskertojen jälkeen muistin tueksi koosteen asioista ja vinkeistä joista oli puhe jolloin valmennuksen asiat jäävät talteen.

Varaa paikkasi johtakee-treeniin

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, johon vastaamalla vahvistat osallistumisesi sitovasti Johtakee-treeneihin. Tarkemmat aikataulut ennakkotehtäville, treeneille ja maksuille sovitaan vahvistuksen jälkeen. Tervetuloa mukaan.