Asiakaspalautteet - johtakee.fi

Asiakas-palautteet

”Ihanan arkisia asioita ja teon ohjeita, ei vain sanahelinää, kyllä kolahti!".

-Asiakaspalaute webinaarista-

tunneälykkään asiakaspalvelun koulutukset

” Olen tilannut Tealta koulutuksia sekä live, että videoformaattiin. Tean kanssa työskennellessä voi luottaa siihen, että aikataulut pitävät ja materiaali vastaa odotuksia. Tealla on kyky kertoa hankalistakin aiheista samaistuttavasti, ja kokemuksen syvällä rintaäänellä. Suosittelen Teaa kouluttajana ja yhteistyökumppanina lämpimästi. ”
 
Iida Selonen, Sisältöpäällikko, Alma Talent Oy
 
 

”Kaikki osallistuivat, myös ne jotka eivät yleensä.”

-Asiakaspalaute työyhteisön työpajaan osallistujalta-

johtakee-treeni

Tean Johtakee treeni on yksi parhaista valmennuksista joissa olen pitkään aikaan ollut. Tea kohtaa asiakkaansa arvostuksella, kunnioituksella ja innostuksella. Tean ammattitaito on laajaa ja jokaisen puhelun jälkeen tuntuu, että repussa on jälleen iso nippu työkaluja, ajatuksia ja oivalluksia, joita voi ottaa käyttöön.

Yksinyrittäjällä ja yritystään kasvattavalla yrittäjällä voi joskus olla todella yksinäistä. Isot tavoitteet, unelmat ja konkreettinen työ ei välttämättä avaudu lähipiirille, jolloin on äärimmäisen tärkeää saada verkoston joku, joka ymmärtää, tukee ja sparraa. Voin täydestä sydämestäni suositella Tean Johtakee-treeniä jokaiselle nykyiselle ja tulevalle esihenkilölle ja tiimiään rakentavalle yrittäjälle.”

Tiia Konttinen / Digiyrittäjä

Lue lisää Johtakee-treenistä

" Tykkäsin ja valmennuksen jälkeen oli hyvä mieli."

-Asiakaspalaute työyhteisön työpajaan osallistujalta-

työyhteisön työpaja

”Tea tuli auttamaan erityisesti minua, esimiestä, mutta myös koko työryhmää vuorovaikutukseen liittyvissä haasteissa, henkilökunnan pinttyneissä tavoissa kommunikoida, joista piti päästä eteenpäin ja osaltaan jopa unohtaa. Jo tilanteemme alkukartoitusta tehdessä Tean kanssa keskustelu oli luontevaa. Olimme mielestäni hyvin pian samalla aaltopituudella ja minulle tuli tunne, että ”tuo nainen tietää juuri, mistä minä puhun!” – Tean oma esimieskokemus kuulsi selkeästi hänen puheidensa taustalla.

Tea oli hyvin läsnä ja kuunteli, teki tarkentavia kysymyksiä, kertoi omia kokemuksia, ja teki heti ehdotuksia, miten lähtisi käsittelemään meidän porukan tilannetta. Nämä ehdotukset toteutettiin melkeinpä sellaisenaan ja palaute palaverista oli erittäin positiivista. Tea rakensi palaverin myös niin, että jokaisen henkilökunnan jäsenen ääni tuli kuuluviin, myös niiden hiljaisimpien, ja erityisesti tästä sain kuulla hyvää palautetta henkilökunnalta.”

-Marita Schroderus / Marketpäällikkö –

Lue lisää työpajoista ja valmennuksista

" Mukava valmentaja ja avoin ilmapiiri."

-Asiakaspalaute työyhteisön työpajaan osallistujalta-

webinaarit

”Webit nostaneet esiin sellaisia tärkeitä aiheita, jotka kyllä tiedostaa silloin, kun on aikaa jäädä rauhassa pohtimaan laajalti työyhteisön asioita tai omaa jaksamista, mutta jotka tärkeydestään huolimatta tapaavat jäädä huomioimatta arjen sen hetkisten asioiden keskellä.”

”Webinaarien sisältö on ollut selkeä ja kansantajuinen. Toisaalta aika yksinkertaisia asioita, mutta avautuvat ihan eri tavalla, kun ammattilainen sanoittaa ne.”

" Sait aikaan luottamuksen ilmapiirin, uskalsi puhua."

-Asiakaspalaute työyhteisön työpajaan osallistujalta-

" Voin täydestä sydämestäni suositella Tean Johtakee-treeniä jokaiselle nykyiselle ja tulevalle esihenkilölle ja tiimiään rakentavalle yrittäjälle."

-Tiia Konttinen-