Palvelut - johtakee.fi

palvelut

tunneälyllä tulosta

Tule kehittämään osaamistasi ilmaisiin Johtakee-webinaareihin.
Jokainen webinaari käsittelee esimiestyön eri haasteita ja antaa työkaluja tunneälykkääseen arkijohtamiseen.

Ensimmäinen webinaari tulossa syksyllä 2020. Sisäpiiriläisenä saat sähköpostiisi linkin niiden webinaarien tallenteisiin joihin ilmoittaudut mukaan.
Verkkokurssit antavat tehokkaasti tietoa esimiestyöhön ja työyhteisöön liittyviin aiheisiin. Verkkokurssit ovat tiiviitä ja omaan tahtiin käytäviä kokonaisuuksia.

Verkkovalmennus on laajempi kokonaisuus. Valmennus sisältää esimerkiksi materiaalia, ryhmätöitä ja henkilökohtaista valmennusta verkon kautta.
Suunnitteletko verkon kautta pidettävää henkilöstön kehityspäivää tai verkkopalaveria? Onko vaikea keksiä mielenkiintoista sisältöä?

Johtakee tarjoaa tehokkaita työpajoja esimiesten ja työyhteisöjen koulutukseen. Työpajat rakentuvat tunneälykkään toiminnan ympärille asiakkaan tarpeet ja osallistujien oppiminen huomioiden.

Tiedän miten haastavaa johtaminen suorittavan työn ohella on. Ymmärrän haasteet, kipukohdat ja ongelmat joita esimies työssään kohtaa.

Kun sinulla on selkeä malli, jonka mukaan toimit esimiehenä, arkesi ja työsi helpottuvat jolloin voit paremmin ja jaksat enemmän. Näin pystyt tehokkaammin rakentamaan hyvinvoivaa, tehokasta ja tulosta tekevää työyhteisöä.

Arkijohtamisen malli huomioi kaikki päivittäin tarvittavat esimiestyön tekijät. Mallin lähtökohtia ovat tunneäly, tilannetaju, yksilö, ryhmä, toiminnot ja osaminen sekä kaiken ytimenä oman itsensä tunteminen.

Malli toimii esimiestyön ohjaamisen lisäksi itsensä johtamiseen ja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseen.

LIITy johtakee-SISÄPIIRIIN

Nosta esimiestyösi uudelle tasolle