Palvelut - johtakee.fi

palvelut

tunneälyllä tulosta

Haluatko tukea työhösi esihenkilönä?

Johtakee-treeni on esihenkilöille suunnattu liikunnallinen arkijohtamisen valmennus, joka pureutuu työsi arkiseen haasteeseen.

Vvalmennuskerrat pidetään puhelimitse niin, että valmentaja ja asiakas ovat kummatkin tahollaan kävelyllä. Treeniin kuuluu 4 tunnin mittaista valmennuskertaa. Yhdistä itsesi kehittäminen ja liikunta.
Suunnitteletko verkon kautta pidettävää henkilöstön kehityspäivää tai verkkopalaveria? Tai kaipaatko uusia henkilöstöä osallistavia ideoita lähipalaveriin?

Johtakee tarjoaa tehokkaita työpajoja esimiesten ja työyhteisöjen koulutukseen. Työpajat rakentuvat tunneälykkään toiminnan ympärille asiakkaan tarpeet ja osallistujien oppiminen huomioiden. Hyödynnä yhdessä tekemisen ja pohtimisen voimaa.

ASIAKASKOKEMUS

"Tea tuli auttamaan erityisesti minua, esimiestä, mutta myös koko työryhmää vuorovaikutukseen liittyvissä haasteissa, henkilökunnan pinttyneissä tavoissa kommunikoida, joista piti päästä eteenpäin ja osaltaan jopa unohtaa.

Jo tilanteemme alkukartoitusta tehdessä Tean kanssa keskustelu oli luontevaa. Olimme mielestäni hyvin pian samalla aaltopituudella ja minulle tuli tunne, että "tuo nainen tietää juuri, mistä minä puhun!" – Tean oma esimieskokemus kuulsi selkeästi hänen puheidensa taustalla.

Tea oli hyvin läsnä ja kuunteli, teki tarkentavia kysymyksiä, kertoi omia kokemuksia, ja teki heti ehdotuksia, miten lähtisi käsittelemään meidän porukan tilannetta. Nämä ehdotukset toteutettiin melkeinpä sellaisenaan ja palaute palaverista oli erittäin positiivista.

Tea rakensi palaverin myös niin, että jokaisen henkilökunnan jäsenen ääni tuli kuuluviin, myös niiden hiljaisimpien, ja erityisesti tästä sain kuulla hyvää palautetta henkilökunnalta.

Katsomme nyt kesän yli, miten vuorovaikutuksemme elää ja kehittyy ja tarvittaessa järjestämme aiheesta uuden palaverin syksymmällä, Tean ohjauksessa tietysti!"

Marita Schroderus / Marketpäällikkö / S-Market Tikkakoski
 

Arkijohtamisen malli

Tiedän miten haastavaa johtaminen suorittavan työn ohella on. Ymmärrän haasteet, kipukohdat ja ongelmat joita esimies työssään kohtaa. Kun sinulla on selkeä malli, jonka mukaan toimit esimiehenä, arkesi ja työsi helpottuvat jolloin voit paremmin ja jaksat enemmän. Näin pystyt tehokkaammin rakentamaan hyvinvoivaa, tehokasta ja tulosta tekevää työyhteisöä.
Arkijohtamisen malli huomioi kaikki päivittäin tarvittavat esimiestyön tekijät. Mallin lähtökohtia ovat tunneäly, tilannetaju, yksilö, ryhmä, toiminnot ja osaminen sekä kaiken ytimenä oman itsensä tunteminen. Malli toimii esimiestyön ohjaamisen lisäksi itsensä johtamiseen ja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseen.