Palvelut - johtakee.fi

palvelut

tunneälyllä tulosta

Tule kehittämään osaamistasi ilmaisiin Johtakee-webinaareihin.

Jokainen webinaari käsittelee esimiestyön eri haasteita ja antaa työkaluja tunneälykkääseen arkijohtamiseen.

Saat työkaluja joiden avulla sinun on helpompi hallita arkeasi.
Verkkokurssit antavat tehokkaasti tietoa esimiestyöhön ja työyhteisöön liittyviin aiheisiin. Verkkokurssit ovat tiiviitä ja omaan tahtiin käytäviä kokonaisuuksia.

Verkkovalmennus on laajempi kokonaisuus. Valmennus sisältää esimerkiksi materiaalia, ryhmätöitä ja henkilökohtaista valmennusta verkon kautta.
Suunnitteletko verkon kautta pidettävää henkilöstön kehityspäivää tai verkkopalaveria?

Johtakee tarjoaa tehokkaita työpajoja esimiesten ja työyhteisöjen koulutukseen. Työpajat rakentuvat tunneälykkään toiminnan ympärille asiakkaan tarpeet ja osallistujien oppiminen huomioiden.

ASIAKASKOKEMUS

"Tea tuli auttamaan erityisesti minua, esimiestä, mutta myös koko työryhmää vuorovaikutukseen liittyvissä haasteissa, henkilökunnan pinttyneissä tavoissa kommunikoida, joista piti päästä eteenpäin ja osaltaan jopa unohtaa.

Jo tilanteemme alkukartoitusta tehdessä Tean kanssa keskustelu oli luontevaa. Olimme mielestäni hyvin pian samalla aaltopituudella ja minulle tuli tunne, että "tuo nainen tietää juuri, mistä minä puhun!" – Tean oma esimieskokemus kuulsi selkeästi hänen puheidensa taustalla.

Tea oli hyvin läsnä ja kuunteli, teki tarkentavia kysymyksiä, kertoi omia kokemuksia, ja teki heti ehdotuksia, miten lähtisi käsittelemään meidän porukan tilannetta. Nämä ehdotukset toteutettiin melkeinpä sellaisenaan ja palaute palaverista oli erittäin positiivista.

Tea rakensi palaverin myös niin, että jokaisen henkilökunnan jäsenen ääni tuli kuuluviin, myös niiden hiljaisimpien, ja erityisesti tästä sain kuulla hyvää palautetta henkilökunnalta.

Katsomme nyt kesän yli, miten vuorovaikutuksemme elää ja kehittyy ja tarvittaessa järjestämme aiheesta uuden palaverin syksymmällä, Tean ohjauksessa tietysti!"

Marita Schroderus / Marketpäällikkö / S-Market Tikkakoski
 

Arkijohtamisen malli

Tiedän miten haastavaa johtaminen suorittavan työn ohella on. Ymmärrän haasteet, kipukohdat ja ongelmat joita esimies työssään kohtaa. Kun sinulla on selkeä malli, jonka mukaan toimit esimiehenä, arkesi ja työsi helpottuvat jolloin voit paremmin ja jaksat enemmän. Näin pystyt tehokkaammin rakentamaan hyvinvoivaa, tehokasta ja tulosta tekevää työyhteisöä.
Arkijohtamisen malli huomioi kaikki päivittäin tarvittavat esimiestyön tekijät. Mallin lähtökohtia ovat tunneäly, tilannetaju, yksilö, ryhmä, toiminnot ja osaminen sekä kaiken ytimenä oman itsensä tunteminen. Malli toimii esimiestyön ohjaamisen lisäksi itsensä johtamiseen ja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseen.